Vakkundige tuinaanleg in Den Bosch

Nadat we samen met u het tuinontwerp van uw dromen hebben gemaakt is het tijd om te starten met de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers gaan direct aan de slag, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin. We werken altijd op een georganiseerde en gestructureerde manier, zodat u op ieder moment op de hoogte bent van de voortgang.

Uw nieuwe tuin: bij ons in goede handen

Een tuin aanleggen is geen eenvoudige klus. Laat u deze opdracht over aan onze ervaren mensen? Dan ziet u stukje bij beetje het ontwerp tot leven komen. We kunnen onder andere de volgende onderdelen van uw tuin realiseren:

  • sierbestrating
  • gazon
  • vijver
  • beplanting
  • omheining

We zetten altijd een vast team van hoveniers in, zodat u bekende gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft. Tijdens het aanleggen van uw tuin kunt u hier altijd op terugvallen.

Ons eigen team wordt tijdens de werkzaamheden ondersteund door een aantal onderaannemers voor specifieke werkzaamheden. Met deze ervaren vakmannen werken we al lang samen en realiseren we de tuin die u altijd al wilde hebben.

Bleker Gardens in Den Bosch

Wilt u in Den Bosch of omgeving een mooie, functionele tuin laten aanleggen? Dan is er maar één logische keuze: schakel onze vakmannen in en geniet van de tuin van uw dromen. Maak vandaag nog een afspraak of bel ons voor advies op 073 - 799 90 94.