Tuin laten onderhouden in Den Bosch

Tuinieren: sommige mensen kunnen er zelf enorm van genieten, anderen zien het als een vervelende verplichting. Of u het nu leuk vindt of niet, bijna iedere tuin kent wel klussen waarbij het verstandig is om een vakman in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, heesters en borderplanten. Als u dit niet op de juiste manier doet kunt u het jaar daarop weer opnieuw beginnen met planten.

Tuinonderhoud uitbesteden

Als u een groot perceel heeft, of simpelweg geen groene vingers, kunt u ook al het tuinonderhoud uitbesteden. Onze tuinmannen hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis om iedere tuin er mooi uit te laten zien. Ook (jaarlijks) seizoensonderhoud of specifiek onderhoud, zoals het bijhouden van uw vijver, kunnen wij voor u doen.

Uw tuin als visitekaartje

Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin: de buitenkant fungeert als visitekaartje. Een nette tuin is dus een must voor een goede uitstraling. Gelukkig kunt u de vakmannen van Bleker Gardens niet alleen inschakelen voor het ontwerp en de aanleg van een mooie tuin, maar ook om deze te onderhouden. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin: wij staan in de regio Den Bosch voor u klaar!

Bel ons direct op 073 - 799 90 94 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.