Creatief tuinontwerp in Den Bosch

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Bleker Gardens pakt uw tuinaanleg of –renovatie van begin tot eind op. Maak een afspraak om samen het tuinontwerp van uw dromen te maken. We zijn gespecialiseerd in het maken van creatieve, hoogwaardige ontwerpen waarbij we altijd rekening houden met uw wensen, de bestaande omgeving en de stijl van uw woning.

Het ontwerp

We gaan graag met u om de tafel om uw wensen en behoeften te bespreken. Wilt u speciale elementen in het ontwerp terugzien, zoals een vijver, speciale tuinverlichting of tuinkunst? Ook dat nemen we graag mee in ons ontwerp. Onze ervaren hoveniers kunnen een ontwerp van papier moeiteloos vertalen naar uw tuin. Toch vinden we het belangrijk om ook u tijdens het proces mee te nemen in wat er staat te gebeuren. We laten u daarom niet zelf de vertaalslag maken, maar doen dit voor u door middel van een duidelijke ontwerpschets.

Advies of een afspraak

Bent u benieuwd wat wij voor u in Den Bosch kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u dan graag zonder verplichtingen welke mogelijkheden uw tuin biedt.