Vijveraanleg in Den Bosch

Wilt u uw woning iets extra’s geven? Altijd al vissen in uw tuin gewild? Neem dan nu de stap en laat een vijver aanleggen. Wij zorgen voor een perfecte vijver in uw tuin in Den Bosch die niet lek raakt of gemakkelijk overstroomt. Door de aanleg van de vijver uit te besteden bent u verzekerd van vakkundige plaatsing en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Wilt u in Den Bosch graag geïnformeerd worden over de voor- en nadelen van een vijver in uw tuin? Dat kan bij Bleker Gardens. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van vijvers en weten precies waar u op moet letten.

Gaat u voor een strakke en formele vijver? Of een speelse vijver die natuurlijker oogt? We vertellen u graag over stijlen en huidige trends. Onze hoveniers zorgen vooraf voor een duidelijk ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen.

Onderhoud van uw vijver

Het is belangrijk om na de vijveraanleg uw vijver goed te onderhouden. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij weten precies wat er nodig is om uw vijver mooi en strak te houden, of om juist planten een kans te geven.

Wilt u meer weten over onze diensten in Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 073 - 799 90 94 om een afspraak te maken of vraag onze gratis offerte aan op de contactpagina.